söndag 17 juni 2012

Inflyttningsfest!

Igår firade vi att jag flyttat in hos Joanna över sommaren. Vi bjöd in 20 nära och kära som fick trängas i vår lilla tvåa. Vi lekte lekar och spelade spel och det vart en riktigt lyckad kväll.




Fick finfina blommor av bror & svägerska och Mad.


Fullt hus! 


Tävling!


Bygga legobil


Blindbock- leta shotten!


Vi delade alltså upp alla som kom i 3 lag och de fick sedan tävla mot varandra. Här är lekarna vi lekte:
1. Legobyggning. De skulle snabbt bygga ihop en legobil enligt anvisningar (en liten legolåda man kan köpa i affären)
2. Beer-chug. Varje lag fick utse en som skulle häva en öl så snabbt som möjligt.
3. Bilda bokstäver. Vi hade i förväg gjort lappar med bokstäver som vi hängde runt halsen på deltagarna. De skulle sedan i lagen bilda ett ord som vi gav dem. Snabbast vann.
4. Frågesport.
5. Blindbock. En från varje lag fick med ögonbindel försöka leta upp en shot i sovrummet, med hjälp av direktiv från de andra deltagarna.

Lekarna fungerade jättebra och det verkade som att alla hade kul. Rekommenderar verkligen sådana här lekar för en grupp av människor som inte känner varann så bra. :)


I början körde vi kortspels-leken. Då får alla en kortsymbol- hjärta, klöver, spader eller ruter och varje gång ens egen symbol dras får man flytta ett steg åt höger (till sittplatsen bredvid). Man hamnar alltså att sitta på varandra och det blir ett himla ståhej. Den som kommer först tillbaka till sin egen plats vinner. En av mina favvolekar!





Mer lekar åt folket!


Tack alla för en superb kväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar